28a tribuna edu21. Dr. Josep-Lluis González Medina.. Principis rectors d’una educació republicana de futur.

Event Details

28a tribuna edu21. Dr. Josep-Lluis González Medina.. Principis rectors d’una educació republicana de futur.

Time: May 5, 2014 from 6:30pm to 8pm
Location: Palau Robert (Passeig de Gràcia 107, Barcelona). Sala Cotxeres.
Event Type: conferència
Organized By: edu21, difós per Teixidó
Latest Activity: May 2, 2014

Export to Outlook or iCal (.ics)

Event Description

Conferència sobre l'educació republicana. Vista per un professor català, professor de llengües estrangeres que  ha estat vint anys exercint a United Kingdom, Eton College.com a director del departament de llengües estrangeres. Actualment Director de la British School of Bracelona.

És soci de la SCP i membre de l'equip de recerca que ha elaborat el Termòmetre lingüístic (TL), prova de diagnòstic pedagìgic de la competència lingüística.

05 de maig de 2014

28a Tribuna Edu21
edu21 anuncia l'acte:

A les portes d’un procés d’independència, hem de tenir clar quin model social i educatiu volem pel futur dels nostres fills. Considerant les experiències d’altres països, sobretot els anglosaxons, en Josep-Lluís González, director de la British School of Barcelona, farà propostes concretes sobre continguts, formes i estructures que ell creu necessàries per bastir els fonaments d’una educació basada en l’excel·lència integral, la igualtat d’oportunitats i el retorn a l’humanisme.

Josep-Lluís González guanya el XXIVè Premi de Narrativa Vila d'Ascó, que publica Cossetània Edicions

15/05/2012

Josep Lluís-González ha guanyat el XXIVè Premi de Narrativa Vila d'Ascó, que es va lliurar dissabte 12 de maig al vespre al Casal Municipal d'Ascó. Cossetània Edicions publicarà l'obra El flagell del call de Barcelona, que narra la història d'una venjança personal quan es tanquen les portes del call de la ciutat per evitar el pas de la pesta negra, l'any 1348. La regidoria de cultura de l’Ajuntament d’Ascó convoca el Premi, dotat en 3600 euros.

 

Aquesta és la tercera novel·la de Josep-Lluís González, nascut a Sabadell el 1965, que es llicencià en filologia anglesa a Barcelona i, després de realitzar el doctorat a la Universitat d’Oxford, es va intal·lar al Regne Unit, on va viure durant vint-i-tres anys, sempre lligat al món de l'ensenyament. És autor de diversos relats i la seva primera novel·la, L’esguard d’Orfeu, que recrea la vida del Baró de Maldà a la Barcelona aristocràtica de les darreries del segle XVIII, va ser guardonada el 2002 amb el Premi Plaerdemavida. També va publicar Des del cor del Marroc (XXIII Premi de Narrativa Ribera d'Ebre, 2006).

Comment Wall

Comment

RSVP for 28a tribuna edu21. Dr. Josep-Lluis González Medina.. Principis rectors d’una educació republicana de futur. to add comments!

Join Societat Catalana de Pedagogia

Attending (2)

Forum

La ciència dels electrodomèstics

Started by Future Learning (UB) in Títol exemple Mar 4, 2015.

CONSULTES SOBRE EL PILOTATGE DE LA PROVA DE COMPETÈNCIA LINGÜÍSTICA - Termòmetre Lingüístic - 2 Replies

Started by Carme Rider Serra in Títol exemple. Last reply by Carme Rider Serra May 21, 2014.

Events

Groups

© 2017   Created by Pere Marquès Graells.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service