Somescola alerta d’una esquerda en el model social 27-06-2012 Els portaveus de Somescola han comparegut en roda de premsa per valorar l’anunci del Tribunal Suprem referent al català a l’escola com a…


Somescola alerta d’una esquerda en el model social

27-06-2012

Els portaveus de Somescola han comparegut en roda de premsa per valorar l’anunci del Tribunal Suprem referent al català a l’escola com a llengua vehicular. La portaveu de Plataforma per la Llengua, Teresa Casals ha alertat que s’està tendint a esquerdar el model social i educatiu que ha estat un model d’èxit assolit després de molts anys. Per la seva banda, la presidenta d’Òmnium, Muriel Casals ha recordat que aquest anunci arriba precisament quan es compleixen dos anys de la sentència del TC contra l’Estatut que va laminar aspectes molt sensibles de l’àmbit educatiu.

Per la seva banda, Josep Maria Cervelló del sindicat USTEC ha fet una crida al Govern i al Parlament a no cedir ni un mil•límetre en la defensa del model lingüístic català a les escoles. En aquest sentit, Raül Manzano del Moviment de Renovació Pedagògica ha anunciat tres accions de resposta que impulsarà Somescola. En primer lloc, lliurarà una moció als responsables d’educació dels grups parlamentaris. En segon lloc, demanarà una entrevista amb el ministre espanyol d’educació, José Ignacio Wert. Finalment, està previst que el proper 26 de setembre coincidint amb el Dia Europeu de les Llengües, Somescola organitzi mobilitzacions a les escoles i un acte acadèmic.
Somescola és un conjunt d’entitats cíviques, culturals i educatives que defensen el suport a l’escola catalana i al model de cohesió social que aquesta representa.

Views: 1

Comment

You need to be a member of Societat Catalana de Pedagogia to add comments!

Join Societat Catalana de Pedagogia

Forum

La ciència dels electrodomèstics

Started by Future Learning (UB) in Títol exemple Mar 4, 2015.

CONSULTES SOBRE EL PILOTATGE DE LA PROVA DE COMPETÈNCIA LINGÜÍSTICA - Termòmetre Lingüístic - 2 Replies

Started by Carme Rider Serra in Títol exemple. Last reply by Carme Rider Serra May 21, 2014.

Events

Groups

© 2017   Created by Pere Marquès Graells.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service