EL SUPORT ALS ITINERARIS EDUCATIUS: UN REPTE DE L’EDUCACIÓ

Organitzades pels Estudis de Pedagogia de la Universitat de Girona, la Fundació Servei Gironí de Pedagogia Social i el Col·legi de Pedagogs de Catalunya. El COPEC té conveni amb la Universitat de Girona i amb la Fundació Ser.Gi.

Victoria Rodríguez, vocal de la junta de govern del COPEC, és la responsable de la delegació del Col·legi de Pedagogs de Catalunya a Girona, participa en la «Presentació de les Converses Pedagògiques».

Martí Teixidó, president de la Comissió Deontològica del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, participa amb la Conferència: «Tensió entre excel·lència i equitat».

Rosa Rodríguez, vicepresidenta del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, participa a la Presentació d’experiències; «La Mina: un pla de transformació social»

Les Converses Pedagògiques van adreçades als estudiants del Grau en Pedagogia, a la resta d’estudiants de la Facultat d’Educació i Psicologia i del conjunt de la UdG, als professionals del món de l’educació i, en general, a totes les persones que tenen interès per l’educació i els reptes que se li plantegen.

http://www.pedagogs.cat/agenda1.asp?id=630&i=ca

 

Views: 5

Comment

You need to be a member of Societat Catalana de Pedagogia to add comments!

Join Societat Catalana de Pedagogia

Forum

La ciència dels electrodomèstics

Started by Future Learning (UB) in Títol exemple Mar 4, 2015.

CONSULTES SOBRE EL PILOTATGE DE LA PROVA DE COMPETÈNCIA LINGÜÍSTICA - Termòmetre Lingüístic - 2 Replies

Started by Carme Rider Serra in Títol exemple. Last reply by Carme Rider Serra May 21, 2014.

Events

Groups

© 2017   Created by Pere Marquès Graells.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service