L'Institut d'Estudis Catalans i algunes de les seves seccions i societats filials, sols o en col·laboració amb altres entitats,promouen cicles de conferències i debats sobre diverses qüestions relatives al procés sobiranista. Enguany, en col·laboració amb Òmnium Cultural, l'IEC ha iniciat el cicle de debat Qüestions d´Estat, Reflexions per al país del futur,  .

Diferents experts en sis àmbits (llengua, educació i ensenyament, cultura, ciència, economia, societat i política) estan tractant aquestes qüestions per apuntalar un estat a partir del país que tenim. El resultat dels debats, les ponències i les conclusions s'entregaran a final d'any al Parlament, de tal manera que els òrgans de decisió política puguin actuar i decidir amb l'assessorament expert de les persones més qualificades de cada àmbit.

El Punt Avui ha volgut col·laborar en aquesta la iniciativa donant visibilitat a aquestes reflexions. Per això, aquest diari va publicant els articles dels diversos ponents en relació amb els temes que es debaten.

Adjunto l´article Instituïm l´educació a Catalunya,a càrrec de Martí teixidó, president de la Societat Catalana de Pedagogia, que en aquest cas va actuar com a ponent en la sessió dedicada a educació i ensenyament.

Views: 11

Comment

You need to be a member of Societat Catalana de Pedagogia to add comments!

Join Societat Catalana de Pedagogia

Forum

La ciència dels electrodomèstics

Started by Future Learning (UB) in Títol exemple Mar 4, 2015.

CONSULTES SOBRE EL PILOTATGE DE LA PROVA DE COMPETÈNCIA LINGÜÍSTICA - Termòmetre Lingüístic - 2 Replies

Started by Carme Rider Serra in Títol exemple. Last reply by Carme Rider Serra May 21, 2014.

Events

Groups

© 2017   Created by Pere Marquès Graells.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service