Professors i altres agents educatius de DIM que s'ofereixen

A partir d'ara, cada curs elaborarem una llista amb les ofertes de treball que ens enviïn a principi de curs els companys de la xarxa DIM-EDU.

El nostre propòsit és que aquesta llista arribi als centres docents i altres empreses i institucions que puguin estar buscant precisament a algú amb aquest perfil.

Pensem que el fet que es tracti d'integrants de DIM-EDU, una xarxa centrada en la millora de l'Educació, suposarà un bon aval per als candidats. AQUÍ ESTÀ LA LLISTA:

----------------------------------------

  • BarcelonaJavi Vizuete (Francesc Xavier Vizuete Villar) fjavier.vizuete@gmail.com 
  • Disposo tant de la titulació adequada, com veuran per el meu currículum, com d'àmplia experiència docent (en el segment de formació del professorat). Així mateix puc treballar sense cap nova tecnologia, però també puc aportar i em moc amb comoditat entre les noves tecnologies, tant per aplicar a l'aula com per compartir amb la resta dels meus companys.
  • Per això considero que puc ser un element de suport, o lider, si cal, en la coordinació tic, la formació continuada i en la dinamització del centre, tant a nivell tecnològic com metodològic i d'entorn social. http://fjaviervizuete.wixsite.com/home
---------------------------------------- 
  • BarcelonaM. Judit Castro Vallverdú  juditcastro.v@gmail.com.
  • Tinc 27 anys i la meva vocació sempre ha estat acompanyar els alumnes en l'aprenentatge de les matemàtiques i de les ciències en general. Sóc matemàtica i porto més de 3 anys treballant en Sangaku, una empresa educativa de Barcelona. Ara m'agradaria fer el salt a un centre educatiu per a ser professora de matemàtiques o ciències a Secundària i / o Batxillerat. about.me/juditcastro.
---------------------------------------
  • BarcelonaMaría Fernanda del Real García ferdelreal@gmail.com
  • Tinc experiència com a investigadora educativa (Doctorat en Pedagogia Aplicada a la UAB amb nota excel·lent Cum Laude i experiència en grups de recerca sobre Innovació Educativa per evitar el fracàs escolar), experta en l'ús i recerca d'aplicacions pedagògiques tant per crear contingut com per treballar en equips col·laboratius utilitzant el Model de les intel·ligències múltiples. Així mateix tinc experiència coordinant equips de treball per al desenvolupament de material pedagògic en infantil. http://mariafernandadelreal.weebly.com/
  • Perfil a Linkedin https://es.linkedin.com/in/mariafernandadelreal
---------------------------------------

Views: 20

Comment

You need to be a member of Societat Catalana de Pedagogia to add comments!

Join Societat Catalana de Pedagogia

Forum

La ciència dels electrodomèstics

Started by Future Learning (UB) in Títol exemple Mar 4, 2015.

CONSULTES SOBRE EL PILOTATGE DE LA PROVA DE COMPETÈNCIA LINGÜÍSTICA - Termòmetre Lingüístic - 2 Replies

Started by Carme Rider Serra in Títol exemple. Last reply by Carme Rider Serra May 21, 2014.

Events

Groups

© 2017   Created by Pere Marquès Graells.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service