Des del programa d’estudi, investigació i pràctica d’Esbrina, que ens va portar a organitzar el seminari exploratori Imagining Education: Seeking New Metaphors for Schooling, us convidem a participar en la conferencia Repensar i transformar l’escola amb la gent, impartida pel Dr. Robert Peterson, editor de la revista Rethinking Schools, ex-president del Sindicat de mestres de Milwaukee, Wisconsin (Estats Units), mestre de 5è de primària durant 30 any i fundador de La Escuela bilingüe Fratney.

El Dr. Peterson compta amb un bon nombre de publicacions, algunes d’elles en castellà, entre les que destaquen: Rethinking Mathematics, Rethinking Globalization. Teaching for Justice in an Unjust World, i el capítol Peterson, R. (1997). La Escuela Fratney: un viaje hacia la democracia. En M. W. Apple i J. A. Beane (Comps.), Escuelas democráticas (95-130). Madrid: Ediciones Morata.

Des de la seva trajectòria de treball en col·lectius i grups organitzats per promoure una educació inclusiva, basada en la comunitat, la democràcia i la justícia social, la seva intervenció oferirà elements per a la reconsideració de les nocions de coneixement curricular, metodologia d’ensenyament i avaluació.

En un moment que planteja considerables reptes a l’educació, ens sembla necessari escoltar veus amb una llarga trajectòria d’investigació, acció educativa i ciutadana, dedicada a la millora de l’educació pública i la justícia social.

Views: 10

Comment

You need to be a member of Societat Catalana de Pedagogia to add comments!

Join Societat Catalana de Pedagogia

Forum

La ciència dels electrodomèstics

Started by Future Learning (UB) in Títol exemple Mar 4, 2015.

CONSULTES SOBRE EL PILOTATGE DE LA PROVA DE COMPETÈNCIA LINGÜÍSTICA - Termòmetre Lingüístic - 2 Replies

Started by Carme Rider Serra in Títol exemple. Last reply by Carme Rider Serra May 21, 2014.

Events

Groups

© 2017   Created by Pere Marquès Graells.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service